روش های پرداخت سایت آی سی سل :
1- پرداخت از طریق درگاه اینترنتی
همگی کاربران آی سی سل میتوانند در هنگام ثبت سفارش، ازطریق درگاه اینترنتی بانکهای ملت و پارسیان در سایت آی سی سل یا از طریق پنل اینترنت بانک شخصی خود، هزینه سفارش خود را به صورت آنلاین پرداخت و در قسمت پرداخت در سبد خرید ثبت کنند.
پرداخت موفق مبلغ به منزله ثبت قطعی این پرداخت برای سفارش است و یک پیامک ثبت موفق سفارش برای شما ارسال می گردد و دیگر نیازی به اطلاع دادن آن نیست و سفارش به صورت خودکار وارد مراحل آماده سازی و ارسال میشود. به محض تکمیل و ارسال سفارش نیز یک پیامک برای شما ارسال می گردد.
لازم به ذکر است که پرداخت اینترنتی باعث ایجاد الویت و تسریع در پردازش سفارش کاربران میشود.
– چگونگی پرداخت اینترنتی از طریق درگاه
کاربران محترم سایت میتوانند مبلغ سفارش خود را با استفاده از همه کارتهای بانکی عضو شبکه شتاب پرداخت نمایند . در حال حاضر ، با کلیه کارت بانکهای عضو شتاب : ملی، صادرات، پارسیان، سامان، اقتصاد نوین، پاسارگاد، ملت، کشاورزی، توسعه صادرات، صنعت و معدن، بانک سینا و کارآفرین امکان خرید اینترنتی وجود دارد.
درهنگام پرداخت اینترنتی اطلاعات زیر از شما پرسیده میشود که پس از وارد کردن آنها و تایید پرداخت، از موفقیت عملیات پرداخت خود مطلع میشوید.
۱- شماره ۱۶ رقمی کارت
این شماره در کارت همه بانکها، بر روی کارت درج شده است.
۲- رمز خرید اینترنتی یا رمز پویا
برای پرداخت اینترنتی لازم است قبلاْ رمز پویا (رمز خرید اینترنتی) کارت بانکی خود را فعال کرده باشید.
رمز پویا (رمز خرید اینترنتی)، با رمزی که شما هنگام استفاده از دستگاههای خود پرداز وارد میکنید، تفاوت دارد. برخی از بانکها مثل بانک سامان معمولاً رمز اینترنتی را هنگام صدور کارت تحویل میدهند، اما کارت بیشتر بانکها در زمان تحویل، رمز خرید اینترنتی ندارند، برای فعال کردن رمز خرید اینترنتی، میتوانید به دستگاه خودپرداز بانک صادر کننده کارت خود مراجعه و کارت خود را وارد کنید و بخش عملیات رمز را انتخاب کنید. سپس، در بخش رمز دوم یا رمز اینترنتی، رمز خود را انتخاب کنید.
۳- کدCVV2
این کد یک عدد ۳یا ۴رقمی است که پشت یا روی کارتهای بانکی درج میشود و بهعنوان یک کد امنیتی در پرداختهای اینترنتی کاربرد دارد. این کد روی کارت بانکهای ملت، صادرات، پاسارگاد، سامان، پارسیان و… به صورت یک عدد ۳ رقمی حک شده است یا در برخی کارت ها مانند بانک ملی ۴ رقمی است.
۴- تاریخ انقضا
تاریخ انقضا هم روی بیشتر کارتهای بانکی حک شده است. اگر روی کارت شما تاریخ انقضاء وجود ندارد، میتوانید از عدد ۱۲ به جای ماه و از ۹۹ به جای سال انقضای کارت استفاده کنید.
2- پرداخت از طریق کارت به کارت